Slot draait niet meer

Soms heb je van die momenten dat alles tegen lijkt te zitten. Een zware dag op je werk achter de rug, dus je gaat snel naar huis. Je draait je sleutel om in het slot en er gebeurt niets…. Het slot van de voordeur zit muurvast!

Vastzittend slot

Natuurlijk overkomt dit je altijd als het je totaal niet uitkomt. Geen nood! Als u ons 24-uurs servicenummer belt dan is een van onze ervaren slotenmaker Utrecht razendsnel bij u en zal ervoor zorgen dat u naar binnen kunt in uw eigen woning om weer over te gaan tot de orde van de dag, zoals u dat wilt. Onze specialisten hebben vaker met dit soort vervelende problemen te maken. Sloten hebben te lijden onder weersinvloeden. Zand en viezigheid kan zich vastzetten in uw slot, zonder dat u hier iets van merkt, tot het te laat is. Of u ons nu nodig heeft voor onderhoud, reparatie of vervanging van uw sloten: u belt, onze monteur snelt!

Sleutel aan binnenkant deur

cilinderslot-draait-niet-meerVoor alle zekerheid laat u een sleutel aan de binnenkant van uw voordeurslot zitten. Zo past er mooi geen andere sleutel in van buitenaf! Een mooie gedachtegang, tenzij u buiten staat en u uw eigen sleutel niet in het slot krijgt vanwege diezelfde sleutel. Ook met dit probleem weten onze monteurs wel raad! Wij staan garant voor een voordelige, snelle en schadevrije oplossing wanneer u ons het hardst nodig heeft.

Sleutels verloren

Net had u ze nog: uw sleutels. Nu kunt u ze nergens meer vinden! Nu kunt u uw woning niet binnen, tenzij u een raam zou ingooien of zo. Niet doen! Bel ons noodnummer en binnen een kwartier staat een van onze monteurs bij u om u zonder schade uw woning binnen te helpen. Of u nu hulp nodig heeft voor het bijmaken van een verloren sleutel, of dat u misschien toch de cilinder vervangen wilt: onze slotenspecialisten staan voor u klaar!