Slot draait niet meer

Soms heb je van die momenten dat alles tegen lijkt te zitten. Een zware dag op je werk achter de rug, dus je gaat snel naar huis. Je draait je sleutel om in het slot en er gebeurt niets…. Het slot van de voordeur zit muurvast!

Vastzittend slot

Natuurlijk overkomt dit je altijd als het je totaal niet uitkomt. Geen nood! Als u ons 24-uurs servicenummer belt dan is een van onze ervaren slotenmaker Utrecht razendsnel bij u en zal ervoor zorgen dat u naar binnen kunt in uw eigen woning om weer over te gaan tot de orde van de dag, zoals u dat wilt. Onze specialisten hebben vaker met dit soort vervelende problemen te maken. Sloten hebben te lijden onder weersinvloeden. Zand en viezigheid kan zich vastzetten in uw slot, zonder dat u hier iets van merkt, tot het te laat is. Of u ons nu nodig heeft voor onderhoud, reparatie of vervanging van uw sloten: u belt, onze monteur snelt! Lees verder

Let op malafide slotenmakers in Rotterdam

Heb je een slotenmaker nodig, dan heb je die vaak meteen nodig. Ja, je belt wel wat in de rondte, maar vaak heb je hem toch al snel nodig omdat je je sleutel binnen hebt laten liggen, of jezelf op een andere manier hebt buitengesloten. Ook komt het natuurlijk voor dat je slot kapot gaat waardoor je je huis niet meer in kan. In de meeste gevallen is dat allemaal niet zo’n probleem om betrouwbare slotenmakers in Rotterdam te vinden, maar helaas zijn er de laatste tijd ook heel wat malafide jongens bij die daar grove misbruik van maken.

Lees verder